Skip to main content
Close Search Form Search

Tired of browsing through hundreds of jobs? Use your LinkedIn profile to search for jobs quickly
Learn More

P&G facilitates your search via TalentBrew, a job matching tool developed by TMP Worldwide. TalentBrew uses the LinkedIn application to extract job relevant information from a user’s LinkedIn profile (name, email, city, experience, education, skills & endorsements, recommendations, accomplishments and interests). P&G processes your data pursuant to its Candidate Privacy Notice.

We use that information to run an automated keyword-based comparison against P&G’s job descriptions and then present our available roles sorted by order of relevancy to your qualifications. The encrypted user data is only cached within our servers for 24 hours to save time for returning users. We do not access, process or store this information except to provide the job matching service

Hungary Virtual Quiz
Hungary Virtual Quiz

Hungary Virtual Quiz

VIRTUAL QUIZ

P&G BUDAPEST GYÁR - Csömör

IDŐPONT: 2021.10.28. 15:00 – 17:00

HELYSZÍN: Online – Microsoft Teams alkalmazáson keresztül (csatlakozási információkat a regisztrációt követően küldjük!)

KIKNEK SZÓL A PROGRAM?

Elsősorban végzés előtt álló és legfeljebb 3 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki menedzsereknek, gépész-, villamos-, bio-, és vegyészmérnököknek, akik

 • érdeklődnek a technológia iránt,
 • ambiciózus és előretekintő személyiségnek tartják magukat,
 • kommunikációképes angol nyelvtudással rendelkeznek,
 • vágynak a multinacionális vállalati környezetben való karrierépítésre.

Természetesen ha még hátra van a suliból egy kicsi vagy nincs releváns szakmai tapasztalatod, akkor is várunk sok szeretettel! Emiatt semmiképpen ne hagyd ki!

MIÉRT GYERE EL?

 • Az esemény online lesz, ezért kényelmesen bárhonnan be tudsz csatlakozni
 • Megismerkedhetsz a Procter & Gamble -vel, mint vállalattal és munkaadóval, vállalati kultúránkkal
 • Találkozhatsz a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító Budapest Gyár fiatal vezetőivel, akik mesélnek feladataikról, próbaidejükről, és szívesen válaszolnak kérdéseidre is
 • Bemutatjuk gyakornoki és pályakezdő pozícióinkat, rotációs programunkhoz tartozó előrejutási lehetőségeid
 • Tippeket adunk a felvételi folyamat kihívásainak sikeres teljesítéséhez
 • Interaktív Quizünket követően pedig akár Tiéd lehet értékes ajándékcsomagjaink egyike 😊

HOGYAN JELENTKEZZ?

Regisztrálj a lenti űrlap segítségével október 22-ig! Kérjük önéletrajzodat se felejtsd el feltölteni. Az általad megadott e-mail címre fogjuk elküldeni a további információkat!

MIT KELL TUDNOD A P&G-ről?

Globálisan elismert márkákat gyártunk, és az iparág legjobb üzleti vezetői vagyunk. Olyan megbízható márkák portfóliójával, mint a miénk, kiemelkedő fontosságú, hogy vezetőink bátran képesek legyenek vezetni a márkák, kategóriák és funkciók széles skáláját.

Világszerte a megbízható, minőségi és vezető márkák egyik legerősebb portfóliójával szolgáljuk ki a fogyasztókat, beleértve az Always®, az Ariel®, a Gillette®, a Head & Shoulders®, a Herbal Essences®, az Oral-B®, a Pampers®, a Pantene®, a Tampax® és még sok más terméket. Közösségünk világszerte mintegy 70 országban működik.

Budapest határában, Csömörön található gyáregységünk világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel. Jelenleg közel 900 főt foglalkoztatunk és a P&G legnagyobb női higiéniai termékeket előállító egységének minősülünk. Világszerte jól ismert Always® és Naturella® betétet, Discreet® tisztasági betétet és Tampax® tampont gyártunk, melyeket a magyarországi piacon kívül közel 40 piacra szállítunk.

 

A VILÁG P&G GYÁRAI KÖZÜL A CSÖMÖRI VOLT AZ ELSŐ, AMELY ÚGYNEVEZETT ‘ZERO WASTE’ GYÁRKÉNT KEZDETT ÜZEMELNI. BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY GYÁRUNKBÓL A MAI NAPIG NEM KERÜL KI SEMMI HULLADÉKLERAKÓKBA.

A P&G-nél a jövő vezetőit keressük és fejlesztjük. Dinamikus, rugalmas, gyorsan döntő, analitikus gondolkodású, jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel, valamint csapatvezetői ambíciókkal rendelkező jelentkezőket keresünk, akik fejlődni és tanulni szeretnének egy multinacionális vállalati környezetben.

További információkért látogass el a pg.com  vagy a pgcareers.com oldalra.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Írj nekünk a jelentkezz.im@pg.com email címre.

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓINK:

  MY INFO

  Resume Consent

  I’M INTERESTED IN RECEIVING JOB ALERTS AND OTHER COMMUNICATIONS RELATED TO...Select a job category from the list of options. Search for a location and select from the list of suggestions. Click “Add.” Repeat the same steps to add multiple categories and locations. Once complete, click “Submit.”

  Consent

  Thank you for signing up for P&G’s job alerts!

  While you wait to hear more, explore all our opportunities and learn more about us.